• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Batman'da boğulan 19 yaşındaki gence ulaşılamadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Serinlemek için dün akşam saatlerinde Batman Çayı'na giren ve bir daha kendisinden haber alınamayan 19 yaşındaki Ömer Sevim'e ulaşılamadı. Ailenin gergin bekleyişi sürüyor.

 

Edinilen bilgilere göre, dün saat 17.00 sırlarında arkadaşıyla Batman Çayı'na gelen 19 yaşındaki Ömer Sevim, saat 18.00 sularında serinlemek için suya girdi. Sudaki bataklığa saplanan ve bir daha çıkamayan 19 yaşındaki Sevim, arkadaşının gözü önünde boğularak hayatını kaybetti.

 

Sevim'in boğulduğunu gören arkadaşının korku içerisinde Batman Çayı'ndan uzaklaştığı ve korktuğu için de uzun süre kimseye haber veremediği öğrenildi. Arkadaşının gece geç saatlerde, Sevim'in boğulduğunu ailesine söylemesi üzerine gece 02.00 sularında AFAD ekibi tarafından boğulan Sevim için arama çalışmaları başlatıldı.

 

Yapılan çalışmalardan bir netice çıkmayınca aramalar sabahın erken saatlerine bırakıldı. Sabahın erken saatlerinden itibaren ise İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü görevlileri ve Sevim'in ailesi Batman Çayı'nda tekrar aramalara başladı.

 

Sevim'in ailesi ise, gözyaşları içerisinde bir an önce oğullarının bulunması için bekleyişini sürdürüyor. (M.Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir