• DOLAR 32.538
  • EURO 34.818
  • ALTIN 2425.09
  • ...
Hüda Par yerel seçimlere girmeye hazır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Hüda Par Van İl Başkanı Rasim Sayğın, Başkan Yardımcıları Fevzi Doğan, Faruk Tasan ve Parti üyesi Tuncer Şakar'ı Hurdacılar Odası Başkanı Ömer Doğan ve çok sayıda esnaf karşıladı.


Oda Başkanı Ömer Doğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hüda Par'a başarılar diledi. Hurdacılar Odası olarak çalışmalarını anlatan Başkan Ömer Doğan, "Esnafımızla el ele verip sorunlarımızı gidermeye gayret ediyoruz. Amacımız İlimize fayda sağlayabilmek, tüm Hurdacılar esnafını bir araya getirip sitemizi oluşturmaya gayret ederek sitemizi kurduk. Birkaç Hurdacı esnaf arkadaşımız dışında tüm esnafımız Hurdacılar Sitesi'nde bir araya geldi. Van İlinde yaşanmış olan deprem sürecinde çıkan hurdadan Van esnafı olarak faydalanmadık. Çıkan hurdanın çoğu ihale usulü ile il dışındaki firmalara verildi. Tabii ki bu durum bizim esnafı üzmüştür. Öncelikli olarak faydalanması gereken esnaf, Van esnafı olmalıydı" dedi.


Hür Dava Partisi Van İl Başkanı Av. Rasim Sayğın, başarılı çalışmalarından dolayı Oda Başkanı Ömer Doğan'ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.


Hüda Par hakkında gelişmeleri anlatan Sayğın, "Partimizin 1. Olağan Büyük Kongresi gerçekleşti. Artık Hüda Par olarak yerel seçimlere girmeye hazırız." dedi.


Türkiye'nin 41 ilinde teşkilat kurulduğunu söyleyen Sayğın, "Parti olarak, Kurumları, Odalar, STK'lar, esnaf ve halkımızı ziyaret ederek hem partimizi tanıtmak hem de ziyarete gittiğimiz yerleri tanımak, tanışmak ve sorunlarını bire bir yerinde dinlemek istiyoruz" dediler. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir