• DOLAR 32.593
  • EURO 34.859
  • ALTIN 2508.273
  • ...
THY’den Büyük Skandal
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Muhammed Durmaz İstanbul

TK2682 İstanbul-Batman uçak seferine eşi ve 2 engelli(yürüyemeyen) çocuğu için THY’den bilet alan Mürza Bugün, kalkışa 30 dakika kalmış olmasına rağmen uçağa alınmayarak mağdur edildi. Uçağın kalkış saatinden 30 dakika önce sistem kapandı bahanesiyle Check in işlemleri yapılmayan Bugün’ün ikinci bileti için Check in işleminin ise uçuşa 10 dakika kala yapıldığı öğrenildi.

“2 Engelli Çocuğumla Saatlerce Hava Alanında Bekletildim”

Kalkışa 40 dakika kala hava alanına vardığını anlatan Bugün, “Havaalanına varır varmaz sıraya girdim ve gişe görevlisinin yanına gittim. Görevlinin yanına vardığımda uçağımın kalkmasına 30 dakika vardı. Anonslar yapılıyordu ve uçak kapıları açıktı. “Batman yolcuları lütfen uçağa…” anonsları yapılıyordu. Görevliye kimliklerimizi uzattım ve biletimi istedim. Ama görevli bana sistemin kapatıldığını ve işlem yapamayacaklarını söyledi. Bagajlarım burada kalsın biz gidip uçağa yetişelim dememe rağmen işlemlerim yapılmadı” diyerek mağduriyetini dile getirdi.

2 engelli çocuğuyla saatlerce hava alanında beklemek zorunda kaldıklarını anlatan Bugün “Aldığım 4 adet biletin tutarı 650 TL’ydi. O biletlerim bu şekilde yanınca görevliler bana yeni bilet almamı söylediler. Ben sabah 6’da hava alanındaydım ve diğer uçağın kalkış saati ise 15.00’dı. 2 engelli çocuğum ve eşimle beraber saatlerce havaalanında beklemek zorunda kaldım. Fazladan alınacak paranın haksızlık olacağının mücadelesini veriyordum. Baktım olacağı yok oralarda perişan olduk geri dönmek zorunda kalacağız 15.00’daki uçağın kalkmasına 10-15 dakika kala bana yeni biletler kestiler. Sabahki uçağa yarım saat kala biletimi kesmeyen görevliler diğer uçağın kalkmasına 10 dakika kala benden 500 TL fark alarak yeni bilet kestiler” dedi.
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir