• DOLAR 32.512
  • EURO 34.787
  • ALTIN 2428.577
  • ...
Siyonist: `Hamas Liderlerini Öldürün`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist Başbakan Benyamin Netanyahu’yu abluka altında tutulan Gazze Şeridi’ne yönelik stratejisinde köklü değişiklik yapmaya çağıran Landau, İslami Direniş Hareketi (Hamas) liderlerine suikast düzenlemeyi esas alan yeni bir strateji benimsenmesini istedi.

Siyonist Bakan Uzi Landau, bugün (13 Temmuz Çarşamba) basına yaptığı açıklamada “Hamas liderlerine “İsrail”e atılan füzelerin bedelini bizzat kendi canlarıyla ödeyeceklerini açıkça izah etmemiz gerekiyor” dedi.

Siyonist işgal rejimi liderlerinden başkaları da daha önce işgal yönetiminden Hamas ve diğer direniş hareketleri liderlerine suikast düzenlenmesi çağrılarında bulunmuştu.

Siyonist liderlerden Şaul Mofaz, Ulaştırma Bakanlığı koltuğunda oturduğu günlerde işgal yönetiminin konuşmayı bırakıp suikast politikasına geri dönerek, Hamas liderlerine suikast düzenlemesi gerektiğini söylemişti.

Şaul Mofaz’ın genelkurmay başkanlığı ve savunma bakanlığı yaptığı dönemlerde, özellikle 2000 yılı intifadası sürecinde Siyonist işgal ordusu, Batı Şeria ve Gazze Şeridi’nde önde gelen Filistinli siyasi ve askeri grup liderlerine yönelik birçok suikast yapmıştı.

İslami Davet

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir