• DOLAR 32.324
  • EURO 35.14
  • ALTIN 2298.099
  • ...
SON DAKİKA
Bingöl'de KOSGEB müdürlüğü açılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bingöl Şube Başkanı İbrahim Alimoğlu, Başkan Yardımcıları Yakup Karagöz ve Vedat Bingöl'le birlikte Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı'nı (KOSGEB) ziyaret etti.


Beraberindeki heyetle KOSGEB Genel Başkanı Mustafa Kaplan'ı makamında ziyaret eden TÜMSİAD Bingöl Şube Başkanı Alimoğlu, dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.


Bingöl'de KOSGEB Başvurularına gösterilen yoğun ilgi ve iş dünyasının gelişime dair etkin gayretlerinden bahseden Alimoğlu, Türkiye'de KOSGEB Müdürlüğü bulunmayan 9 ilden birinin de Bingöl olduğunu vurguladı ve KOSGEB Bingöl Temsilciliğinin Müdürlüğe dönüştürülmesi talebini iletti.


Ziyaretten ve TÜMSİAD Bingöl Şube Yönetimini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden KOSGEB Genel Başkanı Kaplan, sorunların takipçisi olacaklarını söyledi.


2013 yılı içerisinde KOSGEB Müdürlüğünün bulunmadığı 9 ilde Müdürlük kuracaklarını açıklayan Kaplan, "Bingöl'e öncelik vereceğiz. İnşallah yakın zamanda gerekli altyapı çalışmalarını tamamlayarak Bingöl'de KOSGEB Müdürlüğü'nü açacağız" dedi. (Nihat Kanat - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir