• DOLAR 32.569
  • EURO 34.881
  • ALTIN 2434.873
  • ...
SON DAKİKA
Bilimsel araştırma projesini hazırlama ve uygulama eğitimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
9BİTLİS - Ahlat ilçesinde gerçekleştirilen eğitim programına Prof. Dr. Mahmut Doğru'nun yanı sıra üniversite akademisyenleri ve dışarıdaki üniversitelerden gelen misafirler katıldı.


Programın açılışında konuşan BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Doğru, fizik kimya ve biyoloji alanlarında çalışmalarını sürdüren akademisyenlerin, proje hazırlama ve uygulama konusunda temel bilgi ve becerilerinin geliştirilmesini hedeflediklerini belirterek şunları söyledi:


"Biz sadece eğitim vermekle yetinmeyeceğiz. Eğitim tamamlandıktan sonra TÜBİTAK da bunu izleyecek, bunun yanında ne kadar verim elde ettiğimize bakacağız. Bu eğitim sonucunda sunulacak projelerin kalitesi bu eğitim faaliyetinin en önemli verimi olacaktır. Bizim bu noktada en önemli görevimiz sizlere gerekli desteği vermek ve sizlerin büyük ve kaliteli projeler üretmeniz için gerekli tüm imkânları sağlamak olacaktır.


Bunu yaptığımız zaman görevimizi yerine getirmiş olacağız. Bu eğitim etkinliği üniversitemiz açısından bir ilki teşkil etmektedir. Eğitim şu an sadece fen bilimlerini kapsamaktadır. Mühendislik, sosyal ve sağlık bilimlerinde de buna benzer eğitimleri almak isteyen arkadaşlarımız var. Burada elde edeceğimiz verim doğrultusunda ilerde diğer alanlarda da bu tarz eğitimleri verebiliriz." (Şükrü Tontaş-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir