• DOLAR 32.52
  • EURO 34.888
  • ALTIN 2435.944
  • ...
Mersin Mustazaflar Cemiyeti faaliyet raporunu açıkladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Umut Kervanı Platformuna üyesi Mersin Mustazaflar Cemiyeti Yardım Komisyonu, Ocak 2013 ile Haziran 2013 ayları arasında yapmış olduğu yardım faaliyet raporunu açıkladı.

6 aylık yardım faaliyetini Umut Kervanı Platformu Mersin basın sözcüsü Ömer Ayhan okudu.

Mersin Mustazaflar Cemiyeti Yardım Komisyonu olarak Ocak ayı itibari ile cemiyete başvuruda bulunan aile sayısının 117 olduğunu ve bunların 38`inin ise Suriyeli aile olduğunu açıklayan Ayhan, "Cemiyetimize bağışta bulunan hayırsever kardeşlerimizin destekleri ile 7 kalem gıdadan oluşan 255 gıda paketini 255 aileye ulaştırdık.

Cemiyetimize başvura da bulunan Suriyeli ailelere Ocak ve Haziran ayı itibari ile 57 halı, 62 battaniye, 12 adet yatak, 12 yastık, 11 minder, 6 kilim, 2 televizyon, 2 buzdolabı, 3 takım koltuk ve ihtiyaçlar doğrultusunda mutfak eşyası ve giyim yardımında bulunuldu" dedi.

"Ramazan ayında hayırseverleri hayra davet ediyoruz"
Yaklaşan Ramazan ayına da değine Ayhan şunları söyledi, "Malumunuz Rahmet ayı Ramazan-ı Şerife girmek üzereyiz. Normal şartlarda her ay komisyon olarak Mersin`de 50 ihtiyaç sahibi aileye yardımda bulunuyoruz. İnşallah Ramazan ayında hayırseverlerimizin destekleri ile 200 aileye ulaşmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda hayırsever kardeşlerimizin rahmet ayında hem maddi hem de manevi desteğe davet ediyoruz." (Osman Öksüz-İLKHA)
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir