• DOLAR 32.515
  • EURO 34.988
  • ALTIN 2437.887
  • ...
TIR, Minübüsle Çarpıştı: 2 Ölü, 6 Yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ZONGULDAK -Edinilen bilgiye göre, kaza, Alaplı ilçesi üçler petrol yanındaki kavşakta meydana geldi. Akçakoca istikametinden Ereğli istikametine giden Erhan Altuntaş (28) yönetimindeki 67 TS 835 plakalı TIR, petrol istasyonundan kavşağa çıkan İsmail Eroğlu (55) yönetiminde 67 LV 955 plakalı minibüse çarptı.

Kazada minibüs şoförü İsmail Eroğlu (61) olay yerinde yaşamını yitirirken, minibüste bulunan yolculardan Raif Varol (51) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yaralılar; Mustafa Koç, Yaşar Asan, Emine Asan, Makbule Başol, Hediye Varol ve Satılmış Asan Alaplı ve Ereğli Devlet Hastaneleri`ne sevk edildi. Kaza sonrası vatandaşlar olay yerine akın ederken Kdz. Ereğli`den kaza yerine ambulanslar sevk edildi. Kaza sonrası yol trafiğe geçici olarak kapatılırken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.


Kaza ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, "Burada yaşanan kaza bizi çok üzdü. Karayolları burada güzel bir çalışma yapıyor. Buradaki kazanın en büyük nedeni yolun inşaatının yapımında bazı sıkıntılarla karşılaşılması, karayolları bu kavşağı yaptığı zamanda Ormanlı istikametinden şehir içine geçiş için bir yan yol var. Bu yan yolun yapılması için burada yolun ortasındaki elektrik direklerinin kaldırılması lazım. Karayolları, LİMAK ve belediye olarak defalarca bu elektrik direklerinin kaldırılmasını istedik. Keşke bu direkler kaldırılsa idi, ama göreceksiniz bu kazadan sonra bu direkler kaldırılacak" dedi.

İHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir