• DOLAR 32.545
  • EURO 35.078
  • ALTIN 2437.727
  • ...
Daha İyi İşitmek İçin En Kaliteli İşitme Cihazı Markası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşitme cihazı, işitme güçlüğü çeken insanlar tarafından kullanılan ortamdaki sesleri yükselterek daha iyi işitme sağlayan geçici ya da kalıcı işitme kayıplarını telafi etmek için kullanılan teknolojik bir cihazdır. Maxtone İşitme Merkezlerinde ücretsiz olarak ve uzmanlarımız eşliğinde yapılan, İşitme testi sonucunda işitme kaybının tipi ve derecesine göre işitme cihazınızın modeli belirlenir. İşitme uzmanı tarafından işitme cihazı denemesi ve işitme cihazı ayarlamaları gerçekleştirilir. İşitme cihazının kulağın hangi kısmına takıldığına bağlı olarak adlandırılan kulak içi ve kulak arkası işitme cihazı gibi farklı modelleri de Maxtone İşitme Merkezlerinde mevcuttur . Kişiye özel 3D olarak üretilen tamamen kişiye özel kulak kalıplarımız sayesinde işitme cihazınız kulağınıza tam ve net bir şekilde oturur.

İşitme Kaybı Günlük Yaşamı Etkiler

İşitme sorunları zamanında çözümlenmezse; dil gelişimi ile birlikte zihinsel gelişim, okuma – yazma becerileri ve benlik gelişiminde de sorunlar ortaya çıkar. Bu sorunlar giderek çevreye uyum sorunları, davranış bozuklukları, toplumdan uzaklaşma ve hatta depresyona yol açar. Sevdiklerinizin seslerini, gülüşlerini işitmek aslında mutluluğun kendisidir. Maxtone İşitme Cihazları ve Maxtone ailesi olarak günümüzün son teknolojisi ile donatılarak hayatınızı kolaylaştırmaya ve daha keyifli hale getirmeyi amaçlıyor. Türkiye’nin ilk kurumsal işitme merkezi olan Maxtone, aynı zamanda dünyanın en iyi işitme cihazı markalarının yetkili distribütörüdür. Markamızın arkasında tabi ki alanında uzman kadromuz ve teknik ekibimiz bulunmaktadır. Bu yüzden güvenli ellerdesiniz. Kulak yapınıza uygun, göze batmayan işitme cihazları modelleri hakkında bilgileri uzmanlarımızdan öğrenebilirsiniz. İşitme cihazlarını denemek için sizi şubelerimize bekliyoruz.

İşitme cihazı denilince akla kaba, büyük ve hantal cihazlar hayal ederiz. Ancak bu Maxtone ile bir hurafe oluyor. İşitme cihazı seçiminde önemli olan nokta sizin işitme kaybınızın seviyesine uygun olmasıdır. Örneğin ileri derece işitme kayıpları için daha çok kulak arkası işitme cihazı modelleri çok daha uygundur. Markamız, misyon ve vizyonumuz gereği işitme ve işitme sağlığınızı ve cihazı aldıktan sonraki sürecinizi de çok önemsiyoruz. Cihazı aldıktan sonra da Maxtone ile iletişiminiz asla kesilmiyor. Size verdiğimiz hizmetlerden mutluluk duyuyor, en iyi ve en kaliteli işitme cihazı markası olmak için kendimizi günden güne geliştirmeye çalışıyoruz. 40 yıllık tecrübemiz ve uzman kadromuz ile güvenilir, konforlu hizmet Maxtone İşitme Merkezleri’nde. Maxtone ile hayatı duy!

Daha İyi İşitmek İçin Neler Yapılır?

İşitme kaybı olan kişilerin daha iyi işitmeleri için birçok yöntem mevcuttur. Öncelikle, işitme kaybı olan kişilerin bir audiolog veya işitme cihazı satıcısından profesyonel yardım almaları önerilir. Bu profesyoneller, kişinin işitme kaybının seviyesi ve ihtiyaçlarına göre en uygun işitme cihazını seçebilir ve ayarlayabilirler. Ayrıca, işitme kaybı olan kişilerin dikkatli bir şekilde dinleme alışkanlıklarını kazanmaları ve dışarıdaki sesleri daha iyi anlamak için çaba göstermeleri de işitme deneyimini iyileştirmeye yardımcı olabilir. Bu konuda, bir audiolog veya işitme cihazı satıcısından yardım alınabilir.

Bu haberler de ilginizi çekebilir