• DOLAR 32.376
  • EURO 35.064
  • ALTIN 2325.797
  • ...
Umut Der Gıda Bankası Yardımlarını Sürdürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - İhtiyaç sahibi ailelere düzenli aylık olarak yardımlarda bulunan Umut Kervanı Yardım Platform Üyesi Umut Der Gıda Bankası, Haziran ayında muhtaçların yüzünü güldürmeye devam etti.

Sosyal faaliyet çerçevesinde her ay düzenli bir şekilde faaliyet raporunu kamuoyuyla paylaşan Umut Der Gıda Bankası Genel Sekreteri M.Nurullah Günaydın, Haziran ayı içerisinde 146 aileye yardım ulaştırdıklarını kaydetti

Umut Der Gıda Bankasına kayıtlı bulunan aile sayısının 8 bin 786` e ulaştığını ifade eden Günaydın; "Fakir ve muhtaçların umut kapısı olan derneğimiz 27 aileye gıda, 53 aileye giyim, 1 aileye ev eşyası, 67 aileye nakdi ve 41 aileye kırmızı et yardımında bulunduk. Kendi imkânlarımıza göre ancak bu kadar aileye yardım yapabildik. İnşallah imkânlarımız arttıkça diğer ailelere de yardım etmeye çalışacağız" dedi.

Yardımların sürdürülebilir olabilmesi için hayırsever Batmanlılardan destek beklediklerine işaret eden Günaydın, "Mübarek Ramazan ayına sayılı günler kaldı. Onun için hayırsever halkımızdan bu zaman diliminde daha çok yardımda bulunmalarını bekliyoruz. Yardıma muhtaç olanların en çok yolunu gözlediği bu aylardır. Bu ay daha çok bereketlere vesile olmaktadır. Kazaların ve belaların def`ine sebep olmaktadır. Aynı zamanda Ahirete yatırımdır. İnşallah aşkla, şevkle hayırsever halkımızın katkılarını daha fazla bekliyoruz. Böylece biz de sizin fedakarlığıyla daha fazla muhtaç aileye yardım ulaştırma imkanına sahip olacağız inşallah." açıklamasında bulundu. (Veysi Demir-İLKHA)

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir