• DOLAR 32.512
  • EURO 34.94
  • ALTIN 2430.764
  • ...
HÜDA PAR Genel Başkanı acılı aileyi ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - HÜDA PAR 1. Olağan Büyük Kongresinde, partinin genel başkanlığı görevine seçilen Zekeriya Yapıcıoğlu, geçtiğimiz günlerde Bekirhan yolunda meydana gelen trafik faciasında yaşamını yitiren 9 vatandaşın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Beşevler Mahallesi Taziye Evi'ne gelen Yapıcıoğlu'na genel başkan yardımcıları İsa Aydın ve Abdurrahman Cens'in yanısıra HÜDA PAR Batman İl Başkanı Aydın Gök ve çok sayıda partili eşlik etti.

Taziye sırasında Çetiz ailesine başsağlığı ve sabırlar dileyen Yapıcıoğlu şöyle konuştu: "Bu olay büyük ve ağır bir musibettir. Musibet ne kadar ağır olursa olsun insan sabır ve tahammül ederse sevabı da o musibetin ağırlığı kadar çok olacaktır. Allah'ın rahmetine ve ahiret gününe inanç olmasa mümkün değil ki böyle bir musibet karşısında insan aklını kaybetmesin. Bu ölüm yolu hepimizin önündedir, onlar bizden önce gittiler. Biz de bir gün onların arkasından gidecez. Biz Allaha şükrediyoruz ki hepsi iman ehliydi. İnşallah bu ayrılık mükâfattır, tesellimiz budur. Allah onlara rahmet etsin, Allah sabır ve tahammül versin. Taziye ziyaretimiz biraz geç oldu hakkınızı helal edin, mecburiyetten böyle oldu. Gerçi cenazeler geldiğinde defnetme de hazırdık. Cenazeleri defnettikten hemen sonra biz gittik burada değildik. Mazeretimizi kabul edin. Allah razı olsun."diye konuştu. (Yasir Oğuz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir