• DOLAR 32.57
  • EURO 35.042
  • ALTIN 2429.3
  • ...
Erdoğan`dan Lice Açıklaması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Başbakan Erdoğan partisinin grup toplantısında,  Akil Adamlar`ın sunduğu rapora değindiği konuşmasında Lice`deki karakol protestosuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Karakol inşaatlarının gerektiği zamanda yapıldığını belirten Erdoğan, devletin gerek gördüğü her yerde vatandaşın güvenliği için karakol da başka yapılar da inşa edebileceğini söyledi.

Erdoğan, karakol ve baraj inşaatlarına karşı yapılan eylemlerin kirli oyunlara alet olduğunu söyledi. Erdoğan, kirli ticaretlerin üstünün örgütlmesi için yapılan eylemleri demokratik hak talebi olarak yansıtıldığını, bunun da ahlaksızlık olduğunu savundu.

Erdoğan`ın konuşmasından satırbaşları:

Akil insanlarının raporunu hassasiyetle değerlendiriyoruz. Çözüm süreci adı üzerinde bir süreçtir. Ak Parti`nin kurulmasıyla başlamış yoluna devam edecek bir uzun yürüyürştür. Asırlara sari meselelerin bir gecede çözülmesi mümkün değildir. Biz bir yandan zihniyet değişimini gerçekleştirmenin, kardeşliğimiz önündeki bariyerleri kaldırmanın mücadelesini veriyoruz. Her taraf itidalle davranmalı. Keşke bir gecede bütün sorunları bıçakla keser gibi kesip atabilsek. Bunun mümknü olmadığını herkes biliyor. Bir tarafı yaparken diğer tarafı yıkmadan süreci götürmek zorundayız.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir