• DOLAR 32.591
  • EURO 34.877
  • ALTIN 2494.104
  • ...
Ölümlü kavşakta bir ölüm daha
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN -Edinilen bilgilere göre Kızıltepe(Qoser)ilçesinde Hububatçılar Merkezindeki kavşakta bir kaza daha yaşandı. Kızıltepe'den Derik istikametine gitmekte olan Nuri Kaya yönetimindeki araç Kızıltepe Hububat ve Ticaret Merkezinden çıkan buğday yüklü TIR'la çarpıştı. Kazada ağır yaralanan Kaya kaldırıldığı Kızıltepe Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz hafta kavşak sorunuyla ilgili Zahireciler Derneği ve STK'lar Platformu Başkanı M.Şerif Öter basın açıklaması yaparak sözkonusu kavşaktaki sorunlara dikkat çekmişti.
Kavşaktaki sorun için Ankara'ya giden Öter, kazadan sonra ziyaretini keserek Kızıltepe'ye döndü.

Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Öter "Ankara'ya gitmemin sebebi kavşak sorunuyla ilgili Pazartesi günü milletvekillerimiz Abdürrahim Akdağ ve Gönül Bekin Şahkulubey Hanım efendiyle mecliste görüşmek ve bu sorunu Ulaştırma Bakanı ve Başbakana iletmelerini rica etmekti. Âmâ maalesef kaza haberini öğrendikten sonra Kızıltepe'ye döndüm son üç ayda aynı noktada yaşanan kazalarda bu dördüncü ölüm biri felçli yedi yaralıdan söz ediyoruz. 15 maddi hasarlı kaza da işin bir başka yönü son durumu iki iktidar milletvekilimize Abdürrahim Akdağ ve Gönül Bekin Şahkulubey hanım efendiye telefonla bildirdim."dedi.

Öter, "Bu durum siyaset üstü bir konuma geldi artık bütün yetkililere sizin aracılığınızla sesleniyorum yaşanan ve yaşanacak yeni olası ölümlerden herkes yetkisi kadar sorumlu ve vebal altındadır. Vicdan ve Milli duygulara sahip her kesimden olumlu tepki ve destek bekliyoruz."(Mehmet Aslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir