• DOLAR 32.501
  • EURO 35.015
  • ALTIN 2435.481
  • ...
Peygambere Saygı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bismillahirrahmanirrahim

Hamd âlemlerin rabbi olan Allah’a, selat ve selam O’nun biricik Habibi ve Resulü Hz. Muhammed’e olsun.

 

Ey Müslüman kardeşim bu imtihan dünyasında amacımızın ve amaçlarımızın neler olacağını belirlemeliyiz. Çünkü her an bu dünyadan göçebiliriz. İş işten geçtiği zaman ah vah etmenin faydası olmayacaktır. Hiçbir şey için geç kalmış değiliz. Ölüm kapımızı çalmadan yaşantımızı Kur’an-ı Kerim ve sünnet üzerine inşa etmeliyiz. Ve bu inşa işlemini gerçekleştirirken Hz. Muhammed (s.a.v)’e uymalı ve onun Aziz davasını desteklemeliyiz. Ahret gününde herkesin kendi derdine düşüp ‘nefsim nefsim’ diye ağladığı günde O ‘ümmetim ümmetim’ diyecek. Böyle bir peygamberin ümmeti olmak ne güzel.

 

O’na uyup onu desteklemeliyiz. Güneşin yaklaştırıldığı o dehşetli günde ‘Allah için ne yaptın?’ sorulduğunda bir cevabımızın olması gerekmelidir değil mi? Onun için İslam’ı zedelemek isteyenlerin yaptığı çirkin olaylara sessiz kalmamalıyız.
İslami değerlerimize sahip çıkıp zedelemek amacıyla yapılan hile ve sahtekârlığa yeter demeliyiz.

 

Önce 2006’da Danimarkalı karikatürüsün çizmiş olduğu karikatür,
2010’da alçak papazın Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’i yakması,
Bacılarımızın, eşlerimizin, annelerimizin başörtülerine dil uzatmaları son olarak da siyonist israilin ve hamisi büyük şeytan Amerikanın çektiği ‘Müslümanların Masumiyeti’ adlı filmde Hz. Muhammed’e (s.a.v) yapılan hakarete sessiz kalmayalım.

 

İbrahim Üstün / Adıyaman – Yaş: 15

Bu haberler de ilginizi çekebilir