• DOLAR 32.395
  • EURO 35.057
  • ALTIN 2326.372
  • ...
Batman Anadolu İHL ödüle doymuyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - ÖNDER (İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği) tarafından Türkiye genelinde düzenlenen "Serbest Deneme" ve "Sokak Oyunlarımız" konulu fotoğraf yarışmalarında dereceye giren Batman Merkez İmam Hatip Lisesi öğrencileri ödüllerini Kayseri'de düzenlenen Erciyes İmam Hatipliler zirvesinde törenle aldı.


"Batman İmam Hatip Lisesi açık ara önde"
KİMDER'in (Kayseri İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği) ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve Ensar Vakfı, İlim Yayma Cemiyeti, İlim Yayma Vakfı, ÖNDER ve TÜRGEV'in Türkiye genelinde yöneticilerinin katıldığı ve 3 gün süren İmam Hatip Liselerinin bugününün ve geleceğinin konuşulduğu çalıştayın son gününde de İmam Hatip Lisesi Mezunları şenliği düzenlendi.


Şenliğe Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın yanı sıra, TBMM İç İşleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir'inda aralarında bulunduğu çok sayıda milletvekili ve çeşitli kurum ve kuruluşların yetkilileri katıldı.


Şenlikte ÖNDER ve Plato Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Ödül törenine Batman Merkez İmam Hatip Lisesi'nin aldığı Türkiye dereceleri damga vurdu.


Serbest Deneme Yarışmasında birinciliği Zeynep Başarır alırken ikinciliği Betül Aslan ve üçüncülüğü de Yasemin Baştaş aldı.


Ayrıca "Sokak Oyunlarımız" konulu fotoğraf yarışmasında da Elif Taş üçüncülük alarak yine Batman Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi adına dereceye giren öğrenciler arasında yerini aldı.


Öğrenciler ödüllerini Kayseri İl Müftüsü Ali Maraşlıgil ve ÖNDER Genel Başkanı Hüseyin Korkut'un elinden aldılar. ÖNDER'in Türkiye genelindeki bu yarışmalarında 4 öğrencisi derece alan Batman Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi program sunucusu tarafından "Batman İmam Hatip açık ara önde" sözleriyle övülürken Batman İmam Hatip'e tebrikler yağdı.


Öğrencilerini yalnız bırakmadılar
Ödül törenine, Batman Merkez İmam Hatip Lisesi adına okul müdürü Mehmet Salih Yıldırım, Müdür Yardımcıları Mustafa Yıldız ve Vedat Önal'da katılarak öğrencilerinin yaşadıkları sevince ortak oldular. (Cevher Ekinci-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir