• DOLAR 32.573
  • EURO 35.029
  • ALTIN 2426.322
  • ...
Camiler Ramazan`a Hazırlanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Nazilli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler yaklaşan Ramazan ayı nedeniyle Nazilli ve ilçeye bağılı köylerdeki camileri temizliyor.

Ekipler, Ramazan ayı başlangıcına kadar ilçe genelindeki ve köylerdeki bütün camilerin halılarının özel makinelerle yıkarken, gül suyu esası ile temizliğini yaparak Ramazana hazırlıyor.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, on bir ayın sultanı mübarek ramazan ayı münasebeti ile Nazilli merkez ve Nazilli’ye bağlı köylerde bulunan 108 cami ve 12 türbenin temizliklerini gül suyu ile yapıldığını ifade etti. Alıcık, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Yaklaşan mübarek Ramazan ayında vatandaşlarımızın huzurlu bir ortamda ve daha temiz camilerde ibadetlerini yapmaları için ilçe genelinde ve köylerimizde bulunan tüm camilerimizi temizliyoruz. Nazilli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Özer kontrolünde tüm camii ve türbelerimizin temizlikleri yapılıyor. Mübarek Ramazan ayı gelmeden vatandaşlarımızın hijyenik koşullarda ve Peygamber Efendimiz Aleyhisselamın güzel kokusu olan gül kokuları içinde ibadetlerini yapmalarını istiyoruz. Bu çalışmalarımız sadece ramazan ayı için değil bundan önceki aylarda da camilerimizin temizliklerini yapıyorduk yapmaya da devam edeceğiz” dedi. Başkan Alıcık, cami ve türbelerin temizliklerin düzenli olarak yapılacağını belirterek yaklaşan Ramazan ayını kutladı. Alıcık; “Tüm hemşerilerimin mübarek ramazan ayını şimdiden kutlar cenabı Allahtan niyaz eder, hayırlı ramazanlar dilerim” diyerek konuşmasını tamamladı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir