• DOLAR 32.614
  • EURO 34.94
  • ALTIN 2502.052
  • ...
Ramazan öncesi engellilerin yüzü güldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK - Silopi ilçesinde faaliyette bulunan Engelliler Yardımlaşma Dayanışma ve Destekleme Derneği tarafından ilçede yardıma muhtaç durumda bulunan 20 aileye, içersinde makarna, pirinç, yağ, salça ve mercimeğin bulunduğu gıda paketi yardımı yapıldı.

 

Yardımlar hakkında açıklamada bulunan Silopi Engelliler Yardımlaşma Dayanışma ve Destekleme Derneği Başkanı Abdullah Süer, yardımları ihtiyaç sahiplerine dağıttıklarını söyledi. Başkan Süer, "Biz Ramazan öncesi engelli vatandaşlarımıza erzak yardımında bulunmak istedik onları ve ailelerini biraz olsun sevindirip yanlarında olduğumuzu göstermek istedik. Bu yardımı 20 kişiye yapacağız yardımı gelip kendileri alamadıkları için kendi aracımızla götüreceğiz Bu yardımı kendi emekli maaşımla yaptım ve gücümün yettiği kadar yardımda bulunmaya çalıştım. Daha çok engelli vatandaşlarımıza yardım yapmak için vatandaşların ve Kaymakamımızın derneğimize katkı yapmalarını bekliyorum" diye konuştu.

 

Yardımı alan vatandaşlardan Hüsniye Tekin kendisine yapılan yardımlardan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Allah sizden razı olsun bizi çok sevindirdiniz" dedi.

 

Yardımı alan bir başka engelli vatandaş olan Veysi Kaydı'nın ablası Bahar Kaydı şunları dile getirdi: "Bizi yalnız bırakmadığınız için bu dernekte emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bizi çok mutlu ettiniz böyle şeylerin olması toplumumuz açısından çok faydalı" dedi.

 

Doğuştan engelli vatandaş Özlem Ögel'in dedesi Mehmet Öğel de, "Yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederiz Allah sizden razı olsun bizi çok mutlu ettiniz" dedi. (Muhammed Müldür - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir