• DOLAR 32.581
  • EURO 34.936
  • ALTIN 2426.871
  • ...
Diyarbakırlı ilahiyat öğrencileri Konya müzelerini gezdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA - Diyarbakır'da faaliyet gösteren Selam-Der tarafından her yıl düzenli olarak yapılan gezi etkinliğinde bu sena Konya ziyaret edildi.

 

Her sene okul tatillerinde öğrencilerine gezi etkinliği düzenlediklerini dile getiren Selam-Der Başkanı Bedri Dölge, "Bu sene ilahiyatta okuyan kız öğrencilerimiz için düzenlediğimiz gezi programı çerçevesinde başta Tarsus'ta bulunan Eshabül Kehf Mağarası olmak üzere birçok yeri gezdik. Konya'yı gezip Diyarbakır'a döneceğiz. Mevlana Müzesini gezdik böyle manevi bir yere ziyarete gelen turistlerin açık olarak içeri girmeleri beni özdü. Yetkililerin bu manevi havanın bozulmaması için bir çözüm bulmaları gerektiğini düşünüyorum. Öğrencilerimiz Bu geziden çok memnunlar Konya'yı çok beğendiler" dedi.

 

Diyarbakırlı öğrenciler Çanakkale şehitleri müzesini de gezdiler. Konyalıların Çanakkale savaşından günümüze kadar yaşanmış kültürünü sergileyen maketleri çok beğenen İlahiyat öğrencileri bu güzel anları unutmamak için bol bol fotoğraf çektiler. (İlyas Yavuz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir