• DOLAR 32.382
  • EURO 34.985
  • ALTIN 2326.088
  • ...
Muhtarlar Belediyeye sorunlarını anlattı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Mersin Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu'nda, Başkan Macit Özcan, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Ekber Asker, MESKİ Genel Müdürü Kamil Ülgen ile tüm daire başkanları ve müdürlerin katılımıyla gerçekleşen toplantıda söz alan Gülnar'a bağlı 19 köyün muhtarı, köylerinin sorun ve sıkıntılarını belirtti.

 

Muhtarlar köyleri ile alakalı özellikle içme suyu, sulama suyu, kanalizasyon, asfalt, çevre düzenlemesi, mezarlık bakımı gibi konularda taleplerini dile getirdiler.

 

2014 yılının Mart ayından sonra İl Özel İdaresi'nin kapanacağını ve tüm yetki ile araç-gereçlerinin Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne devredileceğini hatırlatan Başkan Macit Özcan, "Bu tarihten itibaren asıl muhatap artık Büyükşehir Belediyesi olacak. Yeni çıkan Büyükşehir Yasası'na göre yapılacak olan hizmetler projelendirilip bütçeye konulacak. 2014'ün Mart ayında seçim var. Bu toplantıların en güzel yanı, sorunların tespit edilip bütçeye konmasıdır. Böylece 2014 yılında yapılacak seçimler sonucu Büyükşehir Belediye Başkanı kim olursa olsun, bu hizmetleri yapmak zorunda olacak." dedi. (Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir