• DOLAR 32.576
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2429.519
  • ...
Uryan: Mısır`ı Allah koruyor, hiçbir devrim yaşanmayacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MISIR - Mısır`da günlerdir yaşanan olaylarla beraber ülkenin huzur ve selametini istemeyerek İhvan`ul Müslimin`in iktidarı devralmasını hazmedemeyen batı güdümlü muhalif gruplar, Geçtiğimiz yıl 30 Haziran günü Cumhurbaşkanlığı`na seçilen Muhammed Mursi`yi devirmek için Tahrir Meydanı`nda protesto gösterileri düzenliyor.
 
Buna karşılık Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi`nin mensubu olduğu Müslüman Kardeşler Cemaati ile diğer İslami parti ve gruplar da Nasr City bölgesinin Rabia El-Adeviyye Meydanı`nda destek gösterileri düzenliyor.
 
Mısır`ı kaosa sürüklemeyi isteyen provokatör çevrelerin çıkardığı olaylar ile alakalı açıklamalarda bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi Sözcüsü ve Şura Meclisi Başkanlarından İsam Uryan, "Mısır`da sivil itaatsizlik ve 2. devrimin olmasını umarak protesto gösterileri düzenleyenler bilsinler ki, bu ülkede asla sivil itaatsizlik ve askeri devrim olmayacaktır.
 
Mısır`ın, peygamberlerin zamanından günümüze kadar başına gelen tüm musibetlerde Allah-u Teala`nın yardımı ve muhafazasıyla ayakta kaldığını ifade eden Uryan, "Mısır`ı Allah-u Teala muhafaza ediyor. Bu ülkede ne askeri bir devrim ne de iç savaş olmayacaktır." (Ahmet Batı-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir