• DOLAR 32.59
  • EURO 34.832
  • ALTIN 2495.732
  • ...
Çoruh Nehri`de bir kişinin cesedi bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Artvin`de, otomobilin Çoruh Nehri`ne düşmesi sonucu kaybolan 3 kişiden Ferda Ustabaş`ın cesedi bulundu.
 
Ferdi Altun`un kullandığı 08 AU 814 plakalı otomobilin, Yusufeli-Artvin kara yolunun Sebzeciler köyü mevkisinde kontrolden çıkarak Çoruh Nehri`ne düşmesi sonucu akıntıya kapılarak kaybolan Ömer ve Celal Aslan kardeşler ile Ferda Ustabaş`ı nehir yatağı boyunca arayan ekipler, olay yerinden yaklaşık 15 kilometre uzakta, Yağcılar köyü mevkisinde bulundukları cesedi bot yardımıyla kıyıya çıkarıldı.
 
Ferda Ustabaş`ın olay yerinde bekleyen yakınları, cesedi teşhis etti. Ustabaş`ın cesedi, ambulansla Yusufeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
 
Kaybolan Ömer ve Celal Aslan kardeşleri arama çalışmaları devam ediyor.
 
Sinop`ta askerlik yaptığı ve raporlu olarak memleketi Artvin`de bulunduğu belirtilen Ferdi Altun, yeğeni Celal Aslan ile Erzurum Şehirlerarası Otobüs Terminali`ne giderek Şırnak`taki birliğinden izine gelen diğer yeğeni Ömer Aslan ve bu kişinin otobüste tanıştığı Eren Polat ve Ferda Ustabaş`ı otomobile aldıktan sonra Artvin`e hareket etmişti.
 
Dönüş yolunda Çoruh Nehrine düşen otomobilde bulunanlardan Polat ve Altun, yaralı olarak yüzerek kurtulmuş ve Yusufeli Devlet Hastanesine kaldırılmış, Ömer ve Celal Aslan kardeşler ile Ustabaş akıntıya kapılarak kaybolmuştu. 22 Haziran Cumartesi sabah saatlerinde meydana gelen kazanın ardından nehirde arama kurtarma çalışması başlatılmıştı.
 
Artvin Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Erzurum Sivil Savunma ve Arama Kurtarma Birliği ile Rize Emniyet Müdürlüğünden aralarında dalgıçların da bulunduğu toplam 18 kişilik ekibe bu sabahtan itibaren Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığına bağlı 15 kişilik su altı timi de katılmıştı.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir