• DOLAR 32.491
  • EURO 34.959
  • ALTIN 2436.614
  • ...
İzmir Umut Kapısından muhtaçlar yararına kermes
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İZMİR - İzmir Umut Kapısı Derneği muhtaç aileler yararına Eşrefpaşa Camiinin yanında kermes düzenliyor. Kermeste gıda, içecek ve giyeceğin yanı sıra, kozmetikten, temizlik ürünlerine kadar hemen her şey bulunuyor. Aileleriyle birlikte gelen çocuklar da oyuncak alıyor.

Kermesle ilgili bilgi veren Dernek Başkanı Hacı Şani, kurulan kermese bütün İzmir halkını davet ederek, "Biz İzmir Umut Kapısı Derneği olarak, muhtaç aileler yararına düzenlemiş olduğumuz bu kermesle, bir nebze onların mağduriyetlerini gidermeye çalışıyoruz. Bu noktada tabi halkımıza özellikle ihtiyacımız var. Onların katkı sağlamalarını istiyoruz. Ellerinde bulunup da geri dönüşümü mümkün olan, tekrar kullanılabilen eşyalarını kermes alanımıza getirerek, muhtaç ailelerimize onlar da katkı sağlamış olacaklardır. Bu vesileyle halkımıza çağrıda bulunmak istiyoruz ki, bu iş gerçekten hayır kokan, bu iş hayır kervanıyla birlikte yürümeyi gerektiren bir iştir. Dolayısıyla bütün İzmir halkının bize katkı sağlamasını bekliyoruz" dedi.

Kermeste gönüllü olarak çalışan Abdullah Nurlu ise, "Kermes çok güzel geçiyor, çevre halkının ilgisi yoğun. Bütün İzmirlileri buraya davet ediyoruz" dedi.

Kermesin hafta sonuna kadar devam edeceği belirtildi.(Yunus Şani - İLKHA)

 

 

 

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir