• DOLAR 32.328
  • EURO 35.169
  • ALTIN 2301.724
  • ...
SON DAKİKA
Lüks Otelin Odalarında Molotof Kokteyli
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İstanbul’daki Gezi Parkı olayları sırasında göstericilerin sığındığı lüks bir otelin odalarında molotofkokteylleri ele geçirilirken, otelin otoparkı ise revire çevrildi. Molotofkokteyllerinin bulunduğu odalar ve revire çevrilen otopark polis kamerasıyla görüntülendi.

Gezi Parkı olayları sırasında polisin attığı gaz bombasından etkilenen göstericiler, beş yıldızlı bir otele sığınmıştı. Gazdan etkilenen göstericilere otelde müdahale edilmiş, otelin içi adeta revire çevrilmişti. Göstericilere kapılarını açan lüks otelin odalarından molotofkokteylleri çıktı. Polisin düzenlediği baskınlar sırasında molotofkokteyllerinin yanı sıra, otelin otopark bölümünde eylemcilere dağıtılmak üzere olduğu kaydedilen çeşitli yaşam malzemesi de bulundu. Polisin kaydettiği görüntülerde, lüks otelin bazı odalarında eylemlerde kullanılmak üzere hazırlanmış molotofkokteylleri yer alıyor. Sırt çantasında ve odanın banyo kısmında gizlenen molotofların, kullanıma hazır halde oldukları dikkat çekiyor. Otopark bölümünde ise tıbbi ve yaşam malzemeleri göze çarpıyor.

Polis, olaylarla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Başbakan Erdoğan dün yaptığı açıklamada, "Otele polis saldırdır" şeklindeki eleştirilere cevap vermiş ve "Diyorlar ki `otele polis saldırdı` durup dururken saldırmadı. O meydanlarda polisle çatışanlar oraya gitti. Oranın sahipleri de onlara güzel bir ev sahipliği yaptı. Oranın peşinden polis oraya girdi. Biliyorsunuz yasalarda yataklık etmek de suçtur. Bu bir yataklık etme suçudur aslında" ifadelerini kullanmıştı.
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir