• DOLAR 32.572
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2426.62
  • ...
Marketler Ramazan hazırlıklarına erken başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Mübarek Ramazan ayına iki hafta kaldı. 9 Temmuz'da bu yılın ilk orucu tutulacak. Ramazan öncesi Batman'daki marketler zincirinin hazırlıkları başladı.

 

Uluslararası çaptaki marketlerden, yerel marketlere kadar hemen her kesimde şimdiden sıkı bir Ramazan hazırlığı var.

 

On bir ayın sultanı Ramazan'a sayılı günler kala gıda sektöründe rekabet hız kazandı.

 

Ramazan ayı nedeniyle ürünlerde indirime gittiğini söyleyen market sahibi Ömer Kurul, "Ramazan ayı ile birlikte ürünlerde indirime gidiyoruz. Ramazan'ın gelmesiyle birlikte şimdiden bizi tatlı bir telaş sardı. Ramazan'a iki hafta kaldı, ama biz şimdiden kampanya hazırlığı yapıyoruz" dedi.

 

Özellikle Ramazanlık ürünlerde kampanyalara gittiklerini belirten Kurul, "Ramazan'da genellikle temel gıdalarda yükseliş olurken, bizler fiyatlarımızda imkânlar dâhilinde indirim uyguluyoruz. Genellikle Ramazan'da et, içecek ürünleri ve süt ürünlerinde bir artış söz konusudur. Bizlerde bu ürünlere yönelik kampanya başlatıyoruz. Amacımız bir nevi halka yardımcı olmak ve onların ihtiyacını karşılamaktır" ifadelerini kullandı.

 

Bir başka market yetkilisi Abdurrahman Ekinci ise, "Her sene Ramazan ayı münasebetiyle kampanya başlatarak ürünlerimizde indirimlere gidiyoruz. Ramazan ayına özel olarak yüzde 10 civarında tüm ürünlerimizde indirim yapıyoruz. Halkımızın maddi gücü zayıf olduğundan indirime gidiyoruz ki onlara yardımcı olalım. Ramazan ayında en çok ihtiyaç olan gıda ve içeceklerde indirim yapıyoruz. Yapılan indirimlerden halkımızda çok memnun kalıyor" dedi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir