• DOLAR 32.589
  • EURO 34.949
  • ALTIN 2429.98
  • ...
Batman`da Kitlesel Basın Açıklamasına Davet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Mustazaflar Cemiyeti Batman Şubesi, Şeyh Said ve 47 arkadaşının idamlarının 88. yıldönümü nedeniyle Cuma günü "Şeyhimiz Şeyh Said ve Üstadımız Bediüzzaman`ın kabirleri açıklansın ve halka açılsın" konulu kitlesel basın açıklaması düzenleyecek.

 28 Haziran Cuma günü saat 13.30`da Gülistan Caddesi İnsan Hakları Anıtı önünde yapılacak basın açıklamasına katılımın yoğun olması bekleniyor.

 Mustazaflar Cemiyeti Batman Şubesi kitlesel basın açıklaması nedeniyle yaptığı basın açıklamasına tüm halkı davet ederek, "28 Haziran Cuma günü Gülistan Caddesi`nde saat 13.30`da düzenleyeceğimiz `Şeyhimiz Şeyh Said ve Üstadımız Bediüzzaman`ın kabirleri açıklansın ve halka açılsın` konulu basın açıklamamıza tüm halkımız davetlidir. Mustazaflar Cemiyeti olarak tarihten günümüze kalan bu değerli iki şahsiyetin yadedilmesini bir vazife olarak kabul ediyoruz. Tarihin kara sayfalarında iftira, yalan ve düzmece bilgilerle anılan Şeyh Said`in, halkımızın nazarındaki kıymetinin bilinmesi ve davasının daha iyi anlaşılması açısından bu programın yapılmasını gerekli ve faydalı görüyoruz. Şeyh Said ve Said-i Nursi`ye gönül vermiş halkımızı bu programa davet ediyoruz" çağrısında bulundu. (Veysi Demir-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir