• DOLAR 32.333
  • EURO 35.071
  • ALTIN 2298.626
  • ...
SON DAKİKA
İcra gelen evini ateşe verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Olay, akşam saatlerinde Yeni Mahalle`de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bugün posta yoluyla evine icra kağıdı gelen İlkay Bingöl (40), bu duruma sinirlenince alkolün de etkisiyle ikamet ettiği 3 katlı binanın 1. katını ateşe verdi. Bingöl, evini ateşe verdikten sonra evin balkonundan yola atladı.

 Çevredeki vatandaşlar Bingöl`ün yardımına koşarken, itfaiye ve 112 sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen 112 ekipleri, Bingöl`ü alarak Ordu Devlet Hastanesi`ne kaldırdı. Yangın çıkan binanın trafiğe kapalı caddede bulunması ise itfaiye ekiplerinin yangına geç müdahale etmesine neden oldu.  

 Vatandaşlar caddeye itfaiye ve ambulans girememesine tepki gösterirken, Mahalle Muhtarı Mustafa Tanrıverdi, "Belediye başkanımıza ve bütün çalışanlarının tamamına burada yangın olduğu zaman itfaiyenin buraya giremeyeceğini söyledik. Toplantılar yaptık. Yolun ortasında ana direkler var. Bu direkleri itfaiyenin kıramadığını bütün insanlar gördü. Bu direkler balyozlarla kırıldı. O direkler kırılana kadar bina tamamen yandı. Bu binanın yanmasının yüzde 50 suçlusu Ordu Belediyesi`dir" şeklinde konuştu.   Yangın itfaiye ekipleri tarafından güçlükle kontrol altına alınırken, binanın birinci ve ikinci katı kullanılamaz hale geldi. Binanın ikinci katında oturan aile fertleri ise sinir krizi geçirdi.   İlkay Bingöl hastanedeki tedavisinin ardından ifade vermek üzere Yeni Mahalle Karakolu`na götürülürken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir