• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Umut Kapısı Gıda Bankası`ndan 394 aileye yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Umut Kervanı Yardım Platformuna üye derneklerden Diyarbakır Umut Kapısı Gıda Bankası, her ay olduğu gibi Mayıs ayında da mağdur ve muhtaçların yüzünü güldürdü.
 
Mayıs ayı faaliyet raporunu açıklayan Umut Kapısı Gıda Bankası, Mayıs ayı içerisinde 277 aileye 11 bin 267 TL değerinde gıda, 92 aileye de 2 bin 300 TL değerinde kırmızı et ve 25 aileye de bin 105 TL değerinde zücaciye yardımı yapıldığını bildirdi.
 
Yardımların dernek binasında verildiği ifade edilen raporda, yardıma hak kazanıp gelemeyen ailelere ise, dernek gönüllüleri tarafından kapılarında yardımların teslim edildiği belirtildi.
 
Ramazan ayında yardım bekleyen mağdur aileler için çalışmalara başlandığı dile getirilen raporda, "Ramazan ayındaki hedefimiz ise bizden yardım bekleyen mağdur ailelere Ramazan ayından bir gün önce yardım kolilerini kapılarına götürüp teslim etmektir. Ve de bize başvuran mağdur ailelilerin tümüne gıda, giyim ve kırmızı et yardımı ulaştırmaktır. Tabi ki yapacağımız bu yardımlar siz hayırsever ve duyarlıların yardımları ile gerçekleşecektir Rabbimiz yaptığınız ve yapacağınız yardımları dergâhı ilahisinde kabul eylesin" ifadelerine yer verildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir