• DOLAR 32.596
  • EURO 34.863
  • ALTIN 2495.215
  • ...
Ağrı'ya 13 yeni otobüs alındı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI - Ağrı Belediyesi tarafından yeni alınan 13 adet özel halk otobüsü, belediye önünde tanıtılarak halkın hizmetine sunuldu. Törene Vali Dr. Mehmet Tekinarslan, Belediye Başkanı Hasan Arslan, AK Parti İl Başkanı Abbas Aydın, İl Müftüsü İzani Turan, İl Genel Sekreteri Cesim Gökçe, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve halk katıldılar.


Vali Dr. Mehmet Tekinarslan, yaptığı konuşmasında, "Geleneklerimizle teknolojiyi en üst seviyede kullanmak, eğer bunu bir arada başarabilirsek, hem ilerler hem de mutlu oluruz, bu araçlar modern klimalı toplu taşıma araçları olarak hizmete girecektir" dedi.


Törende kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hasan Arslan, "Yerel yöneticiler olarak çalışmalarımızın başında ulaşım hizmetleri gelmektedir. Bu sene turuncu dolmuşların yerine bu modern ulaşım metodunu getirdik. Şehir içi asfalt çalışmaları ile bu ulaşımı hızlandırıp, güzelleştireceğiz" ifadelerini kullandı.


Konuşmaların ardından belediye ulaşım hizmetlerinden dolayı ilgili araç sahipleri adına Vali Tekinarslan, Belediye Başkanı Hasan Arslan ve Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdür Vekili Akın Kahraman'a bir plaket verdi.


Vali Tekinarslan, Özel Halk Otobüsleri direksiyonuna geçerek, şehir turuna çıktı. (Mehmet Çetin - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir