• DOLAR 32.381
  • EURO 35.066
  • ALTIN 2324.96
  • ...
"İletişim Teknikleri ve Tarımsal Yayım Metodolojisi Projesi"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bingöl Gıda ve Tarım İl Müdürlüğü tarafından Fırat kalkınma Ajansı'na sunulan ve kabul edilen Teknik Destek Programı kapsamında hazırlanan "İletişim Teknikleri ve Tarımsal Yayım Metodolojisi Projesi" uygulanmaya başlandı.

 

Teknik destek kapsamında hazırlanan "İletişim Teknikleri ve Tarımsal Yayım Metodolojisi Projesi" ile ilgili İl Gıda ve Tarım Müdürlüğü teknik personellerinden oluşan 75 teknik personele 3 grup halinde 5'er gün eğitim verilecektir.

 

Gerçekleştirilecek bu eğitimle özellikle sahada çalışan ve yayım yapan personellerin teknik kapasitelerinin arttırılması hedeflenmektedir.

 

Eğitim, ajans tarafından belirlenen Selçuk Üniversitesinden konu uzmanı Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Kenan Peker tarafından verilmeye başlandı.

 

Projenin uygulanmaya başlanması nedeniyle bir açıklama yapan İl Gıda ve Tarım Müdürü Sedat Ildız, İl Müdürlüğü'nün proje birimince hazırlanan ve yürütülecek olan projelerde emeği geçenlere teşekkür ederek, projenin Bingöl adına hayırlı olmasını diledi. (Nihat Kanat -İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir