• DOLAR 32.604
  • EURO 35.019
  • ALTIN 2425.274
  • ...
Tam Destek Zamanı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ne yazık ki bugün bazı arkadaşlarımız siyaseti istemiyorlar. İslam`ı sevmeyenlerin başa gelip bizleri yönetmesine razı olmadıkları halde neden istemediklerine anlam veremiyorum.

 

Biz milyonları meydanlarda toplayıp ta peygamberimizi ansak ta, bazı şeyleri değiştiremediğimiz ortada. Gelecek yılların, geçmişten daha güzel olması için parti şarttır. Kanunları meydanlarda değiştirmeyen bir ülkeyiz. Kanunların değiştirildiği tek yer meclistir. Ve bizim artık meclis sıralarında yer alıp, şeytanın oyunlarını bozmamız gerekiyor.

 

Başörtüsü, eğitim, çalışma alanları vb. kanunların değiştirilmesi için kurulacak partiye tam destek vermeliyiz. Kurulacak partinin yapılan haksızlıkların, edinilen işkencelerin, eşitsizlikler ve şeytanın dostu olanların sonunun hüsran olması içindir. Dil, din, ırk vb. konuların tamamen ortadan kalkması için, kılık kıyafetteki haksızlıkların sonu içindir.


 

Bu kervanın yolcuları büyümekten korkmamalıdır. Peygamber sevdalılarının, sevdası uğruna birleşmelidir. Alınan ve alınacak kararların, hüseyni sevdanın yoluna ışık olması içindir. Mustazafların attığı her adımın şeytana karşı olduğu unutulmamalıdır.

 

Bugün partileşmeye tam destek zamanı. Dualarda ve meydanlarda el ele verip hep bir ağızdan tekbir getirerek, kurulacak partinin yanında olmalıyız.

 

Adem Taşçı / Şanlıurfa (Hilvan) – Yaş: 21
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir