• DOLAR 32.386
  • EURO 35.088
  • ALTIN 2326.515
  • ...
 Meclis 6 Temmuz`da tatile girecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AK Parti TBMM Grubu`nun, Meclis`in iki haftalık çalışma takvimine ilişkin hazırladığı taslağa göre, yarın TBMM Genel Kurulu`nda Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar sözlü soruları yanıtlayacak.

Erdoğan`ın soruları yanıtlamasının ardından, Anayasa Mahkemesi`nin KHK ile düzenlenemeyeceği gerekçesiyle iptal ettiği hükümleri kanunla düzenleyen Yargı Hizmetleri ile
İlgili Olarak Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı ele alınacak.

Genel Kurul, bu tasarıyı yarın ve 26 Haziran Çarşamba günü görüşecek. 27 Haziran Perşembe günü, gündemdeki uluslararası anlaşmaların onaylanmasına ilişkin tasarılar görüşülecek.

AK Parti Grup Başkanvekilleri, Grup Yönetim Kurulu üyeleri, Grup Disiplin Kurulu üyeleri ve Grup Denetçileri ile TBMM Başkanlık Divanı üyelerinin seçimi, 28 Haziran Cuma günü AK Parti Grup Toplantı Salonu`nda yapılacak.

2014-2018 yıllarını kapsayan 10. Kalkınma Planı, 1 Temmuz Pazartesi günü TBMM Genel Kurulu`na sunulacak.

TBMM Genel Kurulu`nda 2 Temmuz Çarşamba günü TBMM Başkanlığı, 3 Temmuz Çarşamba günü ise TBMM Başkanlık Divanı üyeliklerinin seçimi yapılacak.

Meclis, 3-4-5-6 Temmuz çarşamba-perşembe-cuma-cumartesi günleri ise Devlet Memurları Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı`nı görüşecek. Meclis, bu tasarıyı da yasalaştırdıktan sonra İçtüzüğe göre 1 Ekim Salı günü toplanmak üzere tatile girecek.

Bu haberler de ilginizi çekebilir