• DOLAR 32.596
  • EURO 34.703
  • ALTIN 2521.476
  • ...
Camiler Kur'an talebeleriyle cıvıl cıvıl oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Yaz Kur'an Kurslarının bugün itibariyle başlamasıyla beraber camiler Kur'an dersi almak için gelen öğrencilerle güzel görüntülere sahne oldu. İki ay boyunca sürecek olan Yaz Kur'an Kurslarında gelecek olan öğrencilere Kur'an dersi ve temel İslami bilgiler öğretilecek.



Kur'an dersinin verildiği yerlerden biri olan Diyarbakır Ofis Camisinde ise sabah saatlerinde camiye gelen öğrenciler güzel sahneler oluşturdu.


Camide Kur'an kursu faaliyetinin iki ay boyunca devam edeceğini belirten Ofis Cami İmam Hatibi Abdusselam Hasar, "Camimize hem kız hem erkek öğrencilerden büyük bir talep var. Biz de bu manada son derece sevinçliyiz. Çünkü çocuklarımızın pozitif ilimleri öğrenmesinin yanında bir de dini bilgilerini, görgülerini artırması noktasında da böyle bir faaliyet içerisinde olmaları hem bizim açımızdan hem de çocuklarımız açısından önemlidir. Biz de bu hizmeti bu manada önemsiyoruz" dedi.


Konuşmasında öğrenci velilerine de seslenen Diyarbakır Ofis Cami İmam Hatibi Abdusselam Hasar, velilere çocuklarını Kur'an Kurslarına göndermeleri konusunda çağrıda bulundu. (Emrullah Araz / Hüseyin Asana-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir