• DOLAR 32.598
  • EURO 34.793
  • ALTIN 2497.777
  • ...
Tecavüz Soruşturmasında Tutuklanma Talebine Red
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl`de cinsel istismara uğrayan 16 yaşındaki lise öğrencisi E.A.`nın avukatı Canan Çakabey`in, 20 Haziran 2013 tarihinde, şüphelilerin tekrardan tutuklanmasına ilişkin Cumhuriyet Başsavcılığı`nda yapmış olduğu müracaat, reddedildi.

Avukat Çakabey`in 20 Haziran 2013 tarihinde şüphelilerin tekrardan tutuklanması ve soruşturmadaki gizlilik kararının kaldırılmasına ilişkin yapmış olduğu müracaat reddedildi. Tutuklanma talebini Cumhuriyet Başsavcılığı reddederken, soruşturmaya ilişkin gizlilik kararının kaldırılmasını ise Sulh Ceza Mahkemesi reddetti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Avukat Çakabey, "Şüphelilerin tekrar tutuklanması ve soruşturmadaki gizlilik kararının kaldırılmasına ilişkin yapmış olduğumuz müracaat reddedildi. Şüphelilerin tutuklanma talebine ilişkin müracaatımız delil durumunun değişmediği gerekçe gösterilerek savcılık tarafından reddedilirken, soruşturma dosyasındaki gizlilik kararının kaldırılması talebinin ise delil durumu ile suçun vasıf ve mahiyeti gerekçe gösterilerek Sulh Ceza Mahkemesi reddetti." şeklinde konuştu.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir