• DOLAR 32.57
  • EURO 34.893
  • ALTIN 2426.362
  • ...
Siirt'te silahlı kavga; 2 ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

SİİRT - Alınan bilgilere göre, akşam saatlerinde akraba olan iki aile arasında inşaat anlaşmazlığı nedeniyle yaşanan kavgada, iki kardeş yaşamını yitirdi.

 

Garip Alpınar (34) ile kayınbiraderleri olan Cevat Deryalar (30) ve Şükrü Deryalar (24) arasında inşaat anlaşmazlığı nedeniyle Kooperatif Mahallesi'nde tartışma yaşandı.

 

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Garip Alpınar, kayınbiraderleri Cevat ve Şükrü Deryalar'ı silahla vurarak yaraladı.

 

Saldırıyı duyan Deryalar ailesi fertleri olayın yaşandığı yere geldi. Ardından çıkan ikinci kavgada ise Garip Alpınar, Deniz Deryalar (27), Ender Deryalar (33) ve Behçet Deryalar (36) yaralandı.

 

Olayların yaşandığı bölgeye gelen polis ekipleri yoğun güvenlik önlemi alırken, yaralılar Siirt Devlet Hastanesi ve kentteki farklı hastanelere götürüldü.

 

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen, Cevat ve Behçet Deryalar hayatını kaybetti.

 

Aynı aileden kayınbiraderi olan 5 kişiyi vuran ve ikisinin ölümüne neden olan Garip Alpınar yaralı olduğu hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir