• DOLAR 32.502
  • EURO 34.955
  • ALTIN 2430.471
  • ...
"Bingöl'de çok büyük yatırımlar yapıldı"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bingöl Buhara Eğitim Kültür ve Sanat Vakfı Başkanı Cengiz Değişgeç ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Serdar Atalay'a nezaket ziyaretinde bulundu.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, "Buhara Eğitim Kültür ve Sanat Vakfı ve mensuplarına teşekkür ediyorum. Bingöl'ün yıllanmış sorunlarını, geldiğimiz günden beri çözmeye çalışıyoruz. Bunda da epey bir mesafe aldık. Sivil Toplum Kuruluşu faaliyetleri adına da Bingöl'de güzel hizmetler yapılıyor. Birçok kuruluşumuz bu yükü paylaşıyor. Bunlar içerisinde Buhara Eğitim Kültür ve Sanat Vakfı'nın da çok hayırlı hizmetleri var. Bu hizmetler için hasseten bütün bu işleri yapan insanlara teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.


Atalay döneminde çok ciddi yatırımların yapıldığını belirten Değişgeç, "Şuana kadar Bingöl, tarihinde bu kadar büyük yatırımları görmedi. Bingöl, bu dönemde yapılan hizmetleri başka dönemlerde görmedi. Altyapı, üstyapı, Kentsel Dönüşüm ve diğer projelerle çok büyük yatırımlar yapıldı" diye konuştu.


Değişgeç, dernek olarak yürütmüş oldukları hizmetler çerçevesinde desteklerinden dolayı Atalay'a teşekkür plaketi verdi.(Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir