• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Bahçeli: AKP Yolun Sonuna Gelmiştir
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Erzurum`da Birlik Mitingi`nde partililere hitap etti. Bahçeli`nin gündeminde son günler de yaşanan olaylar ve Çözüm Süreci vardı.

Bahçeli, hükümete en çok Çözüm Süreci üzerinden yüklenere, "teslimiyetçilik" suçlamasında bulundu.

Başbakan Erdoğan`ın kontrolü kaybettiğini iddia eden Bahçeli, iktidar partisinin sona geldiğini savundu.

Bahçeli`nin açıklamalarından satırbaşları:

Aynı kıbleye varanlar, aynı duaya amin diyen diller, aynı Türkiye aynı şiire eşlik eden yürekler bizi bir millet yapmış sapa sağlam şekilde kaynaştırmıştır. Türk milletinin yüreği Palandöken dağları kadar heybetlidir.

20 Nisan 2013`te İzmir`den bayrağı kaldırdık. Son yurdumuz üzerinde hesap yapan hain emeller peşinde koşanların peşine yıldırımlar gibi düştük. Size öyle bir soru soracağım ki AKP titresin PKK şaşırsın, Başbakan saklanacak kovuk arasın. Birlikteliğimiz bozmaya çalışanları bağışlayacak mısınız? Birlikteliğimizi yaşama ülküsünü hançerleyen fitne ve fesat yüzlere izin ve pirim verecek misiniz?

BEYHUDE HAYAL KURMASINLAR

Başbakan ve kan kardeşi terörist başı beyhude yere hayal kurmasınlar. Türk milletinin geleceği çöpe atılacak kadar yapay değildir. Önce Erzurum`un surlarından geçmesini denesinler cesaretleri varsa...Aklı alan, kendisine güvenen, hezeyanlara batan varsa Erzurum;`u görsün. Dadaşlar yeni bir destan yazmaya hazırdır. Dadaşlar Türk milletine kol kanat germek için yeminlidir. Türkiye aciz midir ? Türkiye Erdoğan`a muhtaç mıdır ? Hayır ise bu düzen daha nereye kadar deavm edecektir.

AKP`YE OY VEREN KARDEŞLERİMİ ANLIYORUM

AKP`ye oy eren kardeşlerimi anlıyor ve saygı duyuyorum. Acaba dediler, belki iyi olur diye sabrettiler, yıllardır başbakana katlandılar.. Bu kardeşlerim bu olanları daha nereye kadar sabredecektir.

Başbakan yanında menfeatçileri küpünü doldururken bir eli yağda bir eli balda, siz hayallerle avunurken başbakan ve yanındakiler saltanatlarını sürdürmekte. Çalışan siz, kaybeden siz... Darlık çeken borca sürüklenen yine siz...Bu hak mıdır, reva mıdır size..

AKP YOLUN SONUNA GELMİŞTİR

Madem siz hayır diyorsunuz o zaman AKP`nin sonu gelmiştir. Tek taraflı bileti sizler tarafındna hazırlanmıştır. Erzurun`dan vurulacak Tokat Ankara`dan duyulmalı. Buradan tutuşacak olan milli ateş Washington`a kadar varmalı, Kandil`de taş üstünde taş bırakmamalı...

Erzurum`un vefası bunların alayını sürükleyip bir kenara atacak güce sahiptir. Değerli dava arkadaşları, içinden geçtiğimiz şu günlerde aziz milletimizin birlikteliği tehlike altındadır. Kahraman Türk anası Nene hatunu ortaya çıkaran şartlar bugünde ortaya çıkmıştır.

AKP ile geçen 10 yıllık sürede aynı tehlikeler ortaya çıkmaya başlamıştır. Benzerliğe bakınız siz söyleyiniz, yabancı güçler içişlerimize karışmıyor mu? İşbirlikçiler yine dört koldan saldırmıyır mu?

Yine bozuk bir zihniyet ülkeyi yönetmiyor mu? Milliyetçi hareketle beraber Milli beraberlik diyecek misiniz? Bugün tam bağımsızlıkta sonunu başını düşünmeden Milliyetçi hareketle beraber olmaya var mısınız? Daha zengin ve daha adil bir Türkiye için yapacağınız tercih nedeniyle hepinizi ayrı ayrı kutluyorum..

ERDOĞAN KONTROLÜ KAYBETMEKTE

Türk Milletinin birliğine verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum, önümüzde tıpkı geçmişte olduğu gibi vicdanları kiralanmış, kalpleri kilitlenmiş kişiler Milliyetçilik akımının karşısında odaklanmışlardır. Ne ederse etsinler başaramayacaklardır. Açtıkları musibet tezgahlarında siftah dahi yapamayacak. AKP devrinin kapanacağını bilen Erdoğan telaşlanmıştır. Endişelendikçe kontrolünü kaybetmektedir.

İmralı Canisi adeta başbakanın başına çuval geçirmiştir. Bölücüler hiç olmadığı kadar özgüven elde etmişlerdir. Şehitlerimizin kemikleri sızlatıldı, analar ağlamasın propagandası yalan üzerine kurulmuştur. Aylardır şehit haberi gelmiyor haberi tam bir akıl tutulmasına neden olmuştur.

BÖLÜCÜLERE KARŞI ACZİYET İÇİNE GİRİLDİ

Dağların piknik alanı olduğunu iddia eden başbakan rağmen PKK helikopterimizi kurşunlamakta. Başbakan bölücülere karşı sinmiş ve acziyet içine girmiştir. Milli İradeye Saygı mitinglerinde önüne gelene hakaret yağdırmakta... Komplocularla vakit geçirmektedir. Millet başbakanın vandallığındna rahatsızdır. Cani başı çekilirsek gerillayı dahada büyütecez dediğinde başbakandan ses çıkmamıştır.

Elli bin kişi ile halk savaşı olur derken cevap veren olmamıştır. Cani başının Tayyip beyin başkanlığını destekleriz denildiğinde yine cevap verilmemiştir.

Soruyorum, AKP-PKK-BDP-İmralı birlikteliğinin iş birliğinde İmralı canisinin affedilmesine izin verecek misiniz?

Bu hayır dadaşların namertlere vurduğu en acı tokattır. Erzurum kongresinde alınan kararlar birliğimizin çimentosudur.

İstanbul`un 600. Fetih Yılını kendi partisine mal ettin, Erzurum`a geleceğimizi duyunca Erzurum`a gelmek istedin... Gömlek değiştirdim derken BOP`un zincirlerini takmakta geri durmadın. Siyasal dolandırıcıkta rakibin yok... Elbette gel Erzurum`a meydanlar açıktır.. Buraya gel ama doğru konuş, dürüs ol...Hiç bir yerde bahsetmediğin şu K. Kürdistan`ı gel Dadaşların huzurunda açıklada görelim seni...Gel bu meydanda dadaşlara söyle bakalım, kimlere ne sözü verdin. Kimlere ne umudu verdin.

Demokratik haklarını kullananları eleştiriken çapulcu derken bölücülerin neler yaptığının farkında mısın? Senin için düzen denge birlik ve dirlik neyi çağrıştırmakta bunun cevabını vermeli, ömründe bir defa olsun şerefli olmayı denemelisin... 3,5 yaşındaki torunun sana " dik dur eğilme derken onun geleceğini karartma, vatana ihanet edenlere, 63 yarım adama kafa takmalısın...

Bölmek için hazırlananlara, kan dökücülere, adam bile olamayanlara, durana değil, akışa göre kürek çekene karşı olmalısın... Tencere tava çalana değil, milletin geleceğini çalanlara karşı olmalısın..
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir