• DOLAR 32.345
  • EURO 35.135
  • ALTIN 2302.751
  • ...
"Her Anne Bir Okul" seminerlerinin sertifikaları verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA - Büyükşehir Belediyesi Aile Destek Merkezi tarafından düzenlenen "Her Anne Bir Okul" seminerlerine katılan 25 kişiye sertifikaları verildi.


Sertifika törenine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, bugüne kadar binlerce aileye psikolojik danışmalık hizmeti verildiğini, ailelerin parçalanmasının önlenmesi için çalışmalar yapıldığını söyledi.


Günümüzde aile içi şiddet, parçalanmış aileler ve insanlar arasındaki huzursuzluklar düşünüldüğünde her alanda sürekli eğitime ihtiyaç olduğunu kaydeden Akyürek, "Eğitim alan kardeşlerimiz farklı bir sorumluluğu üstlenmiş durumdalar. Bundan sonra Konya'da olumsuz örneklerin daha az yaşanmasını ümit ediyoruz" dedi.


Sertifika almaya hak kazananlara sertifikaları Akyürek ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özgür Ergun tarafından takdim edildi.


Bir hafta süren seminerlerde uzmanlar tarafından, Kadından Topluma Eğitim, Kadının Kimliğinin Yeniden Tanımlanması, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Eğitimi, Duyguların Eğitimi ve Şahsiyet Tekâmülü, İnsan ve Eğitim, Kişilik Gelişimi, Çocuk ve Çevre, Çocuk ve Din, Aile İçi İletişim, Anne-Baba Tutumları konularında eğitim verildi. (İlyas Yavuz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir