• DOLAR 32.334
  • EURO 35.087
  • ALTIN 2296.392
  • ...
Adıyaman'da gençlik merkezi hizmete girdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADIYAMAN - Adıyaman'da gençlerin sosyo-kültürel gelişimlerini desteklemek, eğitimlerine katkı sağlamak ve onlara beceri kazandırmak amacıyla yapılan yeni Gençlik Merkezi binası tamamlanarak hizmete girdi.

 

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Adıyaman'da gençlere yönelik inşaatı devam eden spor tesislerinin ve spor yatırımlarının tamamlanması için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

 

Vali Demirtaş, "Yatırımların tamamlanmasıyla birlikte gençlerimizin kendini tanıma, sosyal hayatta etkinliğini artırma, erdemlere sahip olma, güçlü kişilik, bilinç, sorumluluk, özgüven ve kendini mutlu hisseden bir birey olmalarını hedefliyoruz. Çünkü geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi her zaman önemsiyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Hizmete giren Gençlik Merkezi binasının 12-29 yaş grubuna hizmet vereceğini ifade eden Demirtaş, " Çok amaçlı kapalı spor salonu, öğrencilerin 106 farklı branşta eğitim alarak, kendilerini geliştirebilecekleri kursların yer aldığı bilgisayar laboratuarı, okuma salonları, kütüphane, oyun salonları, eğitim salonları, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahaları ile sosyal tesisler bulunuyor. Yaklaşık olarak 2 milyon 338 bin liraya mal olan yeni gençlik merkezinde, gençlerimiz bu imkânlardan faydalanarak kendilerini daha iyi yetiştirecektir" dedi. (M. Veysel Görmez - İLKHA)


Bu haberler de ilginizi çekebilir