• DOLAR 32.541
  • EURO 34.927
  • ALTIN 2433.98
  • ...
Haydi İslam Aleminin Vahdeti İçin Dua`ya
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İSTANBUL - Platformdan yapılan yazılı açıklamada, her Müslüman`ın bu geceyi layıkıyla idrak etmesi gerektiğine dikkat çekilerek, "Rabbimizin bizlere hediyesi olan mübarek gecelerden Beraat Gecesi`ne bizleri ulaştıran Rabbimize hamd-u senalar olsun.

Af ve mağfiretin sağanak halinde yağdığı bu gecede Rabbimize karşı kulluk vazifemizin bilincinde olmalı, Peygamberimiz (SAV)`in bu mübarek geceyi ifa ettiği şekliyle ifa etmeye çalışmalı, Rabbimize karşı aczimizi ilan ederek İslam ümmetinin kurtuluşu ve vahdeti için niyazda bulunmalıyız" denildi.

Tüm Müslümanların, dünyanın dört bir yanında bulunan Müslümanlara yapılan zulümlerin sona ermesi İslam ümmeti üzerinde oynanan oyunların boşa çıkarılması ve tutuşturulmak istenen fitne ateşinin söndürülmesi için gönülden rabbe dua etmesi gerektiği hatırlatılan açıklamanın devamında şöyle denildi;

"Ümmetin Kur`an ve Sünnete sımsıkı sarılarak küfrün ve zalimlerin tüm hile ve oyunlarını boşa çıkaracak İslami bir uyanışa sebep olmasını diliyoruz. İslam aleminin vahdete muhtaç olduğuna vurgu yapılarak, "Kur`an-ı Kerim`in dünya semasına indirildiği ve işlerin takdir edildiği bu mübarek gecede Rabbimizin biz İslam ümmetine vahdet, bilinç, İslami bir yaşayış, zalime karşı durup mazlumdan yana olan, hakka sarılan ve nihayetinde Allah`ın azabından beraat ederek rahmetine erişenlerden eylemesini niyaz ediyoruz. Bu vesile ile İslam Aleminin Beraat Gecesini tebrik ederiz."
(Cihat Yavuz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir