• DOLAR 32.375
  • EURO 34.957
  • ALTIN 2325.76
  • ...
`Yerel seçimlere parti olarak gireceğiz`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - HÜDA PAR Batman İl Başkan Yardımcıları M. Salih Yanaç ve M. Salih Altuğ ile Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Aslangiray ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Yıldız`dan oluşan heyet Kaya Pınarlılar Derneği`ni ziyaret etti.
 
Ziyarette Kayapınar Dernek Başkanı Edip DAŞ, Başkan Yardımcısı Zeki Ertekin, Hasan Çelik, Veysi OLGUN ve kurucu üyeler hazır bulundular.
 
Dernek Başkanı Edip Daş, HÜDA PAR`ın hayırlı olması temennisinde bulunarak kendilerinin de Batman halkına hizmet için çalıştıklarını ve bütün İslami kesimlere destek verdiklerini dile getirdi.
 
Daş açıklamasının devamında, "Kayapınarlılar olarak halkımızın sorunları ve sıkıntıları dinleyerek çözmeye çalıştıklarını ve toplum ıslahı için çalışmaktayız." dedi.
 
"Yerel seçimlere parti olarak gireceğiz"
HÜDA PAR Batman İl Başkan Yardımcısı M. Salih Yanaç ise, yerel seçimlere parti olarak gireceklerini ve bu konuda ciddi bir çalışma içerisinde olduklarını ifade etti.
 
Yanaç, Batman`ın hizmete susadığını ve maalesef kaç dönemdir hizmet adına halkın bir şey göremediğini belirterek, halka ait olan belediyenin kendilerine nasip olması halinde bunu beytülmal olarak kabul edip halkın hizmetinde çalışacaklarını kaydetti.
 
Parti program kitapçığının hediye edilmesinin ardından ziyaret sona erdi. (M. Fatih Akgül - İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir