• DOLAR 32.554
  • EURO 35.044
  • ALTIN 2425.598
  • ...
HÜDA PAR 'dan  hafızlara ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI - HÜDA PAR Ağrı İl Başkanı Burhan Aslan ve İl İdare Kurulu üyelerini, EHAD Başkanı Mustafa Sayın karşıladı.

 

Parti olarak hedeflerinin insanların haklarını koruma ve hak ve hürriyetleri yaşanılır kılma olduğunu ifade eden İl Başkanı Burhan Aslan, "Bugün baktığımızda ülkemizde özelde inancını yaşamak isteyen dindar insanların genelde ise bütün insanların hakları kısıtlanıp, hak ihlalleri yapılmaktadır. Başta başörtüsü meselesi olmak üzere birçok alanda insanların hakları olan hürriyete ihtiyaçları vardır. Bu hakların anayasal güvenceye alınması gerekmektedir. Kısıtlanan hürriyetleri iade etme ve güvence altına alınması için birçok alanda çalışma yürüteceğiz' dedi.

 

İyiliği emredip, kötülükten nehyetme düsturu ile hareket etmek gerektiğini söyleyen EHAD Başkanı Mustafa Sayın ise şunları söyledi: "Hangi oluşum olursa olsun İslam için neler yapabiliriz? Endişesinde olmalıyız. Bugün cemaatler çeşitli çalışmalar yürütmektedirler, sizler siyasi olarak çalışma yürüteceksiniz. İşte çalışmaların hepsi İslam endişesi taşıyarak yapılmalıdır. HÜDA PAR kısa sürede çizgisini belli etmiştir. İnşaallah bu doğrultuda hareket edip, siyaset zemininde dik durarak çalışma yürütür. Allah muvaffak eylesin, HÜDA PAR'ı hayırlara vesile kılsın."

 

Karşılıklı dilek ve temennilerin dile getirilmesinin ardından ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. (Ömer Adıgüzel - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir