• DOLAR 32.491
  • EURO 34.782
  • ALTIN 2491.564
  • ...
Evi yanan aileye yardım ulaştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ELAZIĞ - Gerçekleştirdiği toplumsal ve Kültürel faaliyetlerle Elazığ halkının yoğun teveccühünü kazanan Yeni İhya-Der, Kavak Tepe köyünde evi yanan aileye koltuk takımı, kapı, pencere yardımı ulaştırdı.

 

Yanan evi yerinde tespit eden Yeni İhya- Der tüm imkânlarını seferber ederek, yangından sonra kullanılabilir eşyası kalmayan ailenin gıda ve ev ihtiyaçlarını giderdi.

 

Yeni İhya-Der yetkilileri, evi yanan ailenin hala birçok ev eşyası ihtiyacı olduğunu belirterek, hayırseverlerin bu aileye yardım ulaştırması çağrısında bulundu.

 

Yeni İhya Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yardım Komisyonu Başkanı Mehmet Şekercileroğlu, "Bu ailenin evi geçen ay yandı. Yangında kullanılabilecek hiçbir eşyası kalmadı. Bizler buraya geldik, tespitlerimizi yaptık. Ailenin gerçekten mağdur olduğunu gördük. Hayır sahiplerine seslendik. Ailenin mağduriyetini dile getirdik. Onlarda pencere ve koltuk takımı yardımında bulundular." dedi.

 

Daha önce kıraathane olarak kullanılan evi, aile reisinin ağabeyinin kendisine verdiğini belirten Şekercileroğlu, "Onarılması gerekiyordu. Evin taban kısmına parke döşedik. Kapı pencereleri yoktu. Hayır sahiplerinden talep ettik. Şu an bir pencereyi taktık. Bir kapı ve pencerede yarın inşallah getireceğiz. Koltuk takımı getirdik. Bir nebze olsa da gıda ihtiyaçlarını giderdik." dedi.

 

Siz bize ulaşın bizde aileye ulaşalım

Şekercileroğlu son olarak şu çağrıda bulundu: "Evin daha birçok eksiği var. Beyaz eşyasından tutun, halısına kadar… Bu ailenin sesini duyan hayır sahiplerine sesleniyorum! Siz bize ulaşın, bizde aileye ulaşalım. Yardımlarınızı esirgemeyin." (Yasin Kavaklı - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir