• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
 Hava Durumuyla İlgili Son Tahminler...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yapılan son hava durumu değerlendirmelerine göre; Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu, Ağrı, Bitlis, Van ve Iğdır çevrelerinde aralıklarla sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların, öğle saatlerinden itibaren Van`ın doğusu ve Hopa çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülke genelinde önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu`nun güney ve batısı ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

METEOROLOJİ`DEN UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Öğle saatlerinden itibaren Van`ın doğusu ile Hopa çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Yerel su baskını, yıldırım, dolu yağışı, ulaşımda aksamalar, vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Marmara, Kıyı Ege, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu`nun güney ve batısı ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir