• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
İki kardeşe sokak ortasında infaz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Vatan Mahallesinde İki kardeş, daha önce aralarında husumet bulunan akrabaları tarafından sokak ortasında öldürüldü. O esnada sokakta bulunan 7 yaşındaki çocuk ise yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 6 ay önce evli ve iki çocuk babası Mikail Cengiz ile kayınbabası ve aynı zamanda akrabası olan Mehmet C. arasında boşanma davası nedeniyle kavga çıktı. Kavgada Mikail Cengiz kayınbabası Mehmet C'yi silahla ayağından vurarak yaraladı.

 

İddiaya göre, Mehmet C'nin yaralanmasından dolayı intikam peşinde olan oğlu B.C, dün akşam Mikail Cengiz'e pusu kurarak Vatan Mahallesindeki evlerine yakın yerde beklemeye başladı. Akşam saat 21.30 sıralarında Mikail Cengiz (22) ile kardeşi Nedim Cengiz (17) motosikletle dışarı çıktığında evlerinin bir kaç sokak ötesinde 91 nolu sokakta silahlı saldırıya uğradı.

 

İki kardeş kafalarına ve vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlar nedeniyle ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. O esnada sokakta bulunan ve ismi öğrenilemeyen 7 yaşındaki bir çocuk ise bir kurşunun isabet etmesi sonucu yaralandı.

 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan kardeşler hayatını kaybederken yaralı çocuğun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Öte yandan polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken zanlı B.C'nin 25 Aralık Polis karakoluna giderek teslim olduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (Şefik Mert - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir