• DOLAR 32.571
  • EURO 34.905
  • ALTIN 2437.781
  • ...
Bingöl`deki ahlaksızlığa ve zanlıların bırakılmasına tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Bingöl -Eğitim ve Kültür alanında faaliyetlerini sürdüren Kalem Der son birkaç gündür Bingöl`de kamu vicdanını derinden yaralayan 6 uzman çavuşun ahlaksız ve iğrenç davranışının yol açtığı infial üzerine yazılı basın açıklaması yaptı.
 
Yaşanan gayri ahlaki bu olayın vicdanları derinden yaraladığı belirtilen açıklamada, "Ahlak yoksunu ve insaniyetten nasibini almamış birkaç uzman çavuş ne sebeple olursa olsun düşünülmeyecek ve tasvip edilmeyecek bir şekilde 16 yaşındaki bir genç kıza edebimizin söylemeye bile el vermediği bir şehvet algınlığı ile çirkin fiili gerçekleştirmişler.
 
Bu ahlaksızlık ve neticesinden gelen vicdanları yaralayıcı yargı kararı adalet nerede sorusunu ciddi manada gündeme taşımıştır. Özellikle bu çirkin fiilin faili olan kişilerin asker oluşu güvenliğimizi teslim ettiğimiz bu insanlar üzerinde olayın vahametini daha da arttırmıştır. Bu tür olaylarla Müslüman halkın namus hassasiyeti hiçe sayılmış ve ahlaksızlığın sokaklara aleni bir şekilde taştığının delili olmuştur" denildi.
 
Söz konusu menfur olayın, ahlaki çöküş noktasındaki tehlikenin ciddiyetini gözler önüne serdiği vurgulanan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bu melaneti işleyenlere karşı toplumun hassasiyeti göz önüne alınarak en üst seviyede gerekli yasal işlemlerin yapılması gerekirken maalesef bu zanlılar kısa bir sürede serbest bırakılarak adeta halkın hassasiyeti ile alay edilmiştir. İslami STK`lar ve İslami Hizmetler söz konusu olunca en üst seviyede ve en hızlı bir şekilde ceza yağdıran yargı maalesef bu olayda da sınıfta kalmıştır.
 
Son olarak bu çirkin ve ahlaksızca olayı lanetliyor, zanlıların bir an önce tespit edilerek gerekli cezaya çarptırılmasını kamu hakkı olarak talep ediyoruz ve bu vesile ile halkımıza da diyoruz ki: bilelim ki ailelerimizin, çocuklarımızın ve toplumumuzun kurtuluşu ve selameti gerçek anlamda İslami bir hayat ile mümkündür. Aksi takdirde birey, aile ve toplum olarak bunun bedelini her iki dünyada da ağır bir şekilde ödeyeceğiz." (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir