• DOLAR 32.481
  • EURO 34.574
  • ALTIN 2475.186
  • ...
Hayırsever İşadamlarına teşekkür plaketi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bingöl Buhara Eğitim Kültür ve Sanat Vakfı Başkanı Cengiz Değişgeç plaket takdim töreninde yaptığı konuşmada, hayırseverler ve ihtiyaç sahipleri arasında köprü vazifesi gördüklerini ifade ederek, "Günümüz şartlarında hayır işlerini yürütmek zor olsa da hayırseverlerin desteği ile bu hizmetleri sürdürmek kolaylaşıyor" dedi.

Değişgeç, vakıf çalışmalarında kendilerine destek verenlere teşekkür ederek, "İnşaallah bu hayırların karşılığı ahirette Allah (cc) vermiş olduğu Berat fermanı olur" dua ve temennisinde bulundu.

İşadamları Celal Ayrancı, Yunus Yiğit ve İhsan Çağlayan'a yapılan hizmetlere vermiş oldukları desteklerden dolayı plaket takdim edilerek, teşekkür edildi.

Plaket takdim töreninde konuşan İşadamı Celal Ayrancı, işlerimizin yoğunluğundan dolayı bu hizmetleri birebir kendimiz yapamamaktayız. Ancak bu vakıflar vasıtası ile bu işlere vesile olmak bizlere de huzur ve mutluluk veriyor. İmkânlarımız olduğu sürece yapacağınız hizmetlerde yanınızda olmaya gayret göstereceğiz" dedi.

İşadamları Yunus Yiğit ve İhsan Çağlayan ise; bu hizmet kervanına destek vermekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, hizmetlerin artarak devam etmesi temennisinde bulundular. (Nihat Kanat - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir