• DOLAR 32.325
  • EURO 35.095
  • ALTIN 2282.007
  • ...
Gümüşçü dükkânını soyan hırsızlar kameraya takıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MARDİN - Midyat Akçakaya Mahallesi'nde bulunan Kuyumcular Çarşısı'nda Nuriddin Ayyıldız'a ait gümüş dükkânına gece saat: 03.00 civarında soyuldu.


Dükkânın kepenk kilidi demir makasla kesilerek bir kilo 200 gram gümüş çalan hırsızlar, daha sonra olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşların olayı fark etmesiyle durumu polise haber verdi.


Çevredeki güvenlik kameraları inceleyen polis, zanlıları tespit ederek çaldıkları gümüş ile birlikte yakaladı. Gözaltına alınan zanlıların M:E:T (12) ile R:B (13) isimli şahıslar olduğu öğrenildi.


Sabah saat: 07.00'de haber aldığını söyleyen işyeri sahibi Nuridin Ayyıldız, olay ile ilgili şunları söyledi, "Sabah saat: 07.00 civarında polisler beni arayarak dükkânımın soyulduğunu bildirdiler. Hırsızlar ellerinin ulaşa bildiği kadar vitrinde bulunan bir kilo 200 gram gümüşü alarak kaçmışlardı. Polisler bir süre sonra komşudan aldıkları kamera görüntülerinden hırsızları tespit ederek yakaladı. Daha sonra çaldıkları gümüşü sakladıkları yere giderek sakladıkları yerden gümüşü aldık. Hırsızları da emniyete tuttular ve onlara davacıda olacağım. Çocuktur diye davacı olmazsam yarın yine aynı şeyi yaparlar, onun için emniyet bu konularda caydırıcı adımlar atmaları gerekir" dedi. (Mehmet Sait Başaran - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir