• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Denize giren doktor boğuldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Mersin'de yüzmek için girdiği denizde boğulan doktorun cansız cesedi bulundu. Doktorun cesedi Sahil Güvenlik Ekipleri tarafından denizden çıkarıldı.

 

Emekli olan ve bir süredir özel bir tıp merkezinde kulak, burun, boğaz uzmanı olarak çalışan Abidin Ayhan Özcan (70), dün öğle saatlerinde Mezitli ilçesi Davultepe Halk Plajı'nda eşyalarını kıyıya bırakarak denize girdi.

 

Denizden 100-150 metre kadar açılan Özcan'dan yakınları bir daha haber alamadı. Ailesi bu durum üzerine Polis ekiplerine başvurdu.

 

Olay yerine gelen Sahil Güvenlik Ekipleri arama-kurtarma çalışması başlattı. Sağlık ekipleri ve polis kıyıda beklerken, aramalar sonucu Özcan'ın cesedi yüzmek için girdiği yerin yakınlarında bulundu.

 

Sahil güvenlik ekipleri tarafından çıkarılan Özcan'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

Çok iyi yüzme bildiği öğrenilen Özcan'ın kesin ölüm nedeninin yapılan otopsi sonucu belirleneceği kaydedilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir