• DOLAR 32.581
  • EURO 34.923
  • ALTIN 2428.698
  • ...
TDBB heyeti Mardin'de
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MARDİN - Haziran ayı toplantılarını Mardin'de gerçekleştirecek olan TDBB heyeti öncelikle Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu'nu ziyaret etti.


Başkan Ayanoğlu, Birlik Başkanı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve heyet üyelerini kapıda karşıladı.


Yapılan görüşmelerde Başkan Ayanoğlu, birlik üyelerine Mardin Belediyesi'nin faaliyetleriyle ilgili slayt eşliğinde brifing verdi.


Mardin'in tarihi ve kültürel dokusuyla Dünya'nın seçkin illerinden birisi olduğunu ifade eden TDBB Başkanı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Bu ayki toplantılarımızı Mardin'de yapma kararı aldığımız için çok mutluyuz. Bu vesileyle Dünya'nın gözbebeği olan Mardin'imizi de yakından görme fırsatı yakalamış olduk. Başkanımıza ve Mardin halkına gösterdikleri konukseverlik için teşekkür ediyorum. Başkanımızı da Mardin'e yapmış olduğu hizmetler için tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.


TDBB toplantısının Mardin'de yapılacak olmasının kendileri için gurur verici olduğunu söyleyen Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, "Birlik üyelerini Mardin'de ağırlamak bizler için onur vericidir. Burada diğer illerin belediyecilik alanında ki tecrübelerini paylaşacağız, bizler kendi tecrübelerimiz aktaracağız" dedi.


Ziyaretten sonra TDBB heyeti Mardin'in tarihi ve turistik mekânlarını gezdi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir