• DOLAR 32.583
  • EURO 34.797
  • ALTIN 2507.36
  • ...
 ABD`deki silahlı saldırıda üç kişi öldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ABD`nin Kentucky eyaletinde bir apartmanda gerçekleşen silahlı saldırıda 3 kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı. Saldırganın kimliği henüz belirlenemezken yetkililer olayın aile içi şiddet sebebiyle yaşanmış olabileceğini ifade ediyor.

Olay, Louisville şehrindeki bir apartman kompleksinde gerçekleşti. Yerel saatle 16.30 sıralarında apartmanların birinin içinden 4 el silah sesi geldiğini duyan çevre sakinleri hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler 3 kişinin hareketsiz yattığını, bir kişinin ise ağır yaralı olduğunu gördü.

Ağır yaralı kişinin 60 yaşlarında bir kadın olduğu ve Louisville Üniversitesi Hastanesi`nde tedavi altına alındığı öğrenildi.

Hayatını kaybedenler arasında 38 yaşında bir kadın ve 40 yaşında bir erkek olduğu ifade ediliyor. Yetkililer olayın failinin de hayatını kaybedenler arasında olabileceğini tahmin ediyor. Gazetecilere açıklamada bulunan Polis Sözcüsü Dwight Mitchell, "Olaya karışan herkese ulaşıldığını düşünüyoruz. Kayıp bir kimsenin olmadığına inanıyoruz." şeklinde konuştu.

Saldırının şokunu yaşayan çevre sakinleri ise bölgenin komşuluk ilişkilerinin çok iyi olduğu, sakin ve güvenli bir yer olarak bilindiğini ifade etti.

Kaynak: Cİhan

Bu haberler de ilginizi çekebilir